Vihdoin, vihdoin sain korttini blogiin asti! Joulukortteja on ollut valmiina jo hyvän tovin, mutta tänne asti sain ne vasta nyt laitettua.
Hauskaa joulunalusaikaa kaikille Teille, jotka blogiani käytte kurkkaamassa

Tämän leimakuvan olen värittänyt tusseilla. Tuli ihan kivan näköinen, jouluisen raikas. Paperit olen ostanut Taitopuoti Paperinauhasta. Samoin helmet.

Samoin nämä paperit ovat Taitopuodista. Käväisin syyslomalla tuossa ihanassa kaupassa oikein paikan päällä. Oli kyllä kertakaikkisen ihania korttimatskuja siellä Helillä! Kuuseen laitoin lisäksi vähän kimalleliimaa, samoin tyttösen hiuksiin.

Tämän leiman ostin itselleni viime jouluksi, innostuessani kortteja tekemään. Tonttulakissa on fun flockia ja tähtinauhaa koristaa kimalleliima.

Nämä paperit myös Taitopuodista, leimasin on oma. Fun flockia ja kimalleliimaa löytyy myös tämän tonttutytön lakista ja nuoteista :)

Tämän kortin tekeminen oli tuskien taival. Kuvakin on asiaan sopivasti huono! Tein tämän alunperin vihreälle korttipohjalle, mutta papereita kiinnittäessä huomasin että ne meni väärinpäin . Ei muutakuin sakset kehiin ja liimaamaan kortti toiseen korttipohjaan, ja kuvat oikein päin...

Tämän leimakuvan väritys onnistui kivasti. Leppoisaan joulunviettoonhan kuuluu hyvän kirjan lueskelu ja kupponen kuumaa .

Laitoin leimakuvat järjestykseen ja vastaan tuli tälläinen kaveri! Lumilyhty-hemmo pääsi samantien joulukorttiin.

Samoin tämä toinenkin lumilyhty-hemmo, vähän eri väreissä vain.

Sitten vielä tämä laululintunen. Tykkään tuosta taustapaperista!

Nämä leimakuvat olen saanut Västäräkiltä jo viime jouluna. Kiitos sinulle!

Tietysti myös muutama embossattu enkeli =) Nämä ovat niin ihania että ne ei tarvi muita kruusooksia.